Noticias

Jueves 07 de Septiembre de 2017

Comença en nou curs 2017-2018 del Voluntariat Ambiental Torrent Verd


Comença en nou curs 2017-2018 del Voluntariat Ambiental Torrent Verd

Després dels mesos d'estiu tornem a la càrrega amb la planificació de noves activitats per al Torrent Verd durant les primeres setmanes de setembre.

 

Açò no vol dir que el voluntariat ambiental haja estat de vacances a Torrent, ja que, com des de fa prou anys, el nostre municipi compta amb una edició estival on els joves de entre 14 i 25 anys fan tasques de vigilància i prevenció d'incendis en un programa que es fa en col.laboració amb la Generalitat Valenciana. Durant 4 setmanes un total de 34 joves de Torrent han traballat per protegir el nostre patrimoni natural, principalment fent rutes de vigilància, tant a peu com en bicicleta i cotxe. Al mateix temps, rebien formació específica sobre temes forestals, ecologia, orientació, etc. a més de participar en dinàmiques de grup i fer activitats lúdiques i esportives. Afortunadament no ha sigut detectat cap d'incendi, encara que si s'ha pres nota de diversos abocaments incontrolats, casos de vandalisme sobre mobiliari urbà i/o instal.lacions públiques i altres casos d'incivisme per part d'algunes persones. Per aixó, els educadors que compartim el nostre temps amb els voluntaris fem especial émfasi a la educació i la sensibilització ambiental, ferramentes que no poden faltar en programes com aquest.

 

Però tornant a la qüestió de l'inici, ara comencem nou curs amb el Torrent Verd i per a tot aquell que vullga aportar alguna idea i/o sugerència per al curs vinent, doncs avançar-vos que la reunió per a l'assamblea general que venim realitzant als darrers 3 anys, tindrà lloc el dissabte 23 de setembre de 2017 a les 11:00 hores en el Centre Ambiental El Vedat. Vos esperem a tots!

 


  Compartir